Vi som er glade i kundene våre

Hvis det fins en «god nabo» i jungelen av IT-leverandører, så bor hun på kaia i Tønsberg og kaller seg 4human IT. For vi i 4human IT er ikke bare eksperter på alle disse «datagreiene» du helst bare vil skal virke. I tillegg er vi også glad i deg, bryr oss om deg, passer på deg og vil at du skal ha det bra og lykkes med det du er best på.  

 

Det å bry seg, ta ansvar og gripe inn selv, om det ikke står i «stillingsbeskrivelsen» er en verdi som bor i veggene her hos oss i 4human IT. Med en fartstid fra 1956 er vi ferdige med tenårene, godt forbi førtiårskrisa, men likevel sprekere og spenstigere enn noensinne. Vi bryr oss virkelig om kundene våre, og vårt mål er at du skal ha en enkel og stadig bedre datahverdag.

På veggene våre, i lufta vi puster inn, i de digitale arenaene vi skaper og vedlikeholder og forbedrer, er det vi hele tiden bestreber oss på fanget i slagordet vårt: «We simplify and improve!»

Og når vi gjør det, gjør vi det ikke for teknologiens skyld. Vi mener fast og bestemt at IT er til «for humans». Den erkjennelsen fikk oss også til å bytte navn for noen år siden, og vi tok navnet vi har i dag: 4human IT.

 

Hva kan vi gjøre for deg?

Vi forenkler og forbedrer alt som har med IT å gjøre. Våre kunder bruker oss gjerne som sin IT-avdeling, og – uten forkleinelse for noen – vi tror vi er raskere til å respondere og fikse ting enn svært mange IT-avdelinger.

Så er vi ordentlig hyggelige å snakke med. Bare spør kaptein Nystad:

 

«4human IT er veldig imøtekommende og lette å få tak i. De kjenner oss godt, og vet hva vi trenger, noen ganger før vi vet det selv. De er veldig pålitelige, har nesten ingen nedetid, og de har en direkte og personlig relasjon til oss som kunde» ~ Oddmund Nystad, tidligere sjøkaptein, nå daglig leder, Maritimt kompetansesenter

 

Siden starten har vi fokusert på å tilby våre kunder en komplett IT-plattform som en tjeneste. Vi ivaretar alt for deg. Dine data og IT-verktøy ligger trygt ute i «skyen». Du får en fleksibel og skalerbar grunnmur som vi tilpasser din virksomhet, enten den er liten eller stor, og uansett bransje.

Disse «datagreiene»? Glem det! Det fikser vi!

Målet vårt er å gjøre deg, dine medarbeidere og hele virksomheten din mer suksessrik ved at du frigjør tid og ressurser til å fokusere på kjernevirksomheten din, slik gründeren Kristin Hagen opplever det:

 

«Det er veldig godt å kunne overlate dette til noen som kan det, som man kan stole på, og som gjør det de lover. Og — ikke minst — noen som snakker mitt språk, ikke et uforståelig dataspråk» ~ Kristin Hagen, gründer og daglig leder av Bandagist1-kjeden.

 

Hvordan gjør vi det?

Tjenestene våre bygger på en moderne og fremtidsrettet plattform som er tett integrert med tjenester som Office 365 og Microsoft Azure. Dermed får våre kunder en velfungerende IT-plattform hvor de kan utnytte styrkene ved en privat sky-løsning kombinert med åpne skytjenester fra aktører som Visma, Microsoft, Google, Amazon og mange andre.

Det gir deg som kunde en responsiv og solid tjeneste som er tilgjengelig uavhengig av om du bruker PC, nettbrett eller mobil. Vi hjelper deg med å kombinere kontorapplikasjoner, spesialapplikasjoner, skytjenester og sikkerhetsløsninger og gjøre dem tilgjengelig for deg hvor som helst, når som helst.

Vi setter vår ære i å levere service av beste sort. Ofte oppdager vi at du har et problem før du vet det selv, og da tar vi affære. Og du kan banke på døra vår når som helst, 24 timer i døgnet, syv dager i uka. 95 av 100 ganger du tar kontakt med oss vil du finne at problemet løses der og da av personen du snakker med.

 

«Slik har vi alltid gjort det»

Vi har heller ingen fastlåste idéer om hvordan du skal løse dine utfordringer. Vi er små nok til å være lettbeinte, og store nok til å være stødige, og det gir deg en partner med masse fleksibilitet hva gjelder løsninger og samarbeidsform.

Ønsker du deg en tradisjonell driftspartner, er vi dét for deg. Ønsker du deg en strategisk samarbeidspartner for digitalisering og utvikling av forretningen, så er vi dét for deg. Du vet og vi vet at teknologien skaper nye muligheter, og ingen av oss vil være fastlåst i et «slik har vi alltid gjort det»-dogme.

Som strategisk partner, er vårt løfte til deg at vi sørger for en åpen, fleksibel og fremtidsrettet IT-plattform hvor fokuset er på muligheter og ikke begrensninger. Vi vil hjelpe deg å gjøre IT til et konkurransefortrinn. Folkene som jobber hos oss er eksperter med spisskompetanse innen en rekke ulike områder, og som din rådgiver er vi klare til å ta med alt vi har lært inn i en allianse skapt for din virksomhets suksess.

 

Hva nå?

Ja, hva nå. Det gjenstår egentlig bare et siste spørsmål, og det spørsmålet går til deg:

Skal vi danse?

Ta kontakt med 4human IT i dag.

 

Kundereferanser